Jeg skal flytte til udlandet. Kan jeg beholde mit abonnement?

Ja, du kan godt beholde dit abonnement, selvom du flytter til udlandet.

Dog kan vi ikke sende dig post, såfremt du ikke længere har en dansk CPR-registreret adresse.

Det betyder, at vi ikke kan tilsende dig fx. nye SIM-kort eller gavekort, som ikke sendes per mail eller SMS.

Vær opmærksom på du ikke kan ringe, sende SMS/MMS og bruge data i udlandet med dit Zenji abonnement. Du kan dog altid benytte WiFi i udlandet.