Jeg kan ikke aktivere mit SIM-kort. Hvorfor?

Start med at sikre, at dit SIM-kort er aktiveret. Dette ser du på Mit Zenji > Profil. Her skal SIM-kortnummeret under Profil stemme overens med SIM-kortnummeret på det fysiske SIM-kort.

Stemmer SIM-numrene ikke overens, skal du trykke Aktivér nyt SIM

Sætter du derefter dit nye SIM-kort i mobilen og får en fejlmeddelelse, så prøv at sætte SIM-kortet i en anden mobil og se, om du stadig får en fejlmeddelelse.

Virker det fint i en anden mobil, kan det være din mobil, der ikke kan læse SIM-kortet.

Din mobil er typisk låst til gammel teleselskab, hvis du får en af disse fejlmeddelelser:

- SIM-kort ikke accepteret

- Ugyldigt SIM-kort

- Indsæt korrekt SIM-kort

- Begrænset net

- Indtast sikkerhedskode

Selvom du er ude af binding og opsagt hos dit tidligere teleselskab, kan din mobil stadig være låst, og du skal derfor ringe til det teleselskab, du har købt mobilen hos, for at få låst mobilen op.

Det er normalt ganske gratis at få låst mobilen op, og når det er gjort, er der intet, der står i vejen for, at SIM-kortet virker optimalt i mobilen, så du kan få masser af glæde af dit abonnement.