Hvad er mit SIM-kortnummer, og hvor finder jeg min PUK-kode?

Du kan finde dit SIM-kortnummer, samt PIN- og PUK-kode til dit SIM-kort på Mit Zenji > Profil.

Ønsker du at ændre din PIN-kode, skal du gøre dette i din telefons indstillinger.

Får du tastet din PIN-kode forkert mere end tre gange, bliver du bedt om at indtaste din PUK-kode.
Du kan altid finde din PUK-kode på Mit Zenji > Profil.

Taster du din PUK-kode forkert 10 gange, bliver dit SIM-kort spærret, og du skal derfor bestille et nyt på Mit Zenji > Profil.