Kom godt i gang

Når du første gang sætter dit Zenji SIM-kort i din iPhone, er det en god idé, at du nulstiller dine netværksindstillinger; så er du sikker på, at du har de korrekte indstillinger. Når du nulstiller netværksindstillingerne, bevarer du stadig alle de øvrige indstillinger, du har på din iPhone. 

Du nulstiller dine netværksindstillinger ved at gå ind i Indstillinger -> Generelt -> Nulstil -> Nulstil netværksindstillinger -> Skriv adgangskode. Din mobil bliver genstartet, og så skulle den gerne være klar til brug.

Generelt.PNG Pil.jpg Nulstil.png Pil.jpg Nulstil_netv_rksindstillinger.png Pil.jpg Skriv_kode.png

 

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning


Drevet af Zendesk