Jeg kan ikke fange netværk

Får du fejlmeddelelsen ”Ingen tjeneste”, kan din iPhone være låst. Du kan få den låst op der, hvor du har købt den - det er ikke noget, vi kan gøre for dig. Det er omkostningsfrit at få din mobil låst op - du skal bare have dit IMEI-nummer klar, når du ringer til købstedet. IMEI-nummeret finder du ved at taste *#06# på tastaturet - så kommer det frem på din skærm. Desuden skal du også oplyse, hvilket mærke og hvilken model din mobil er, når du vil have den låst op.

Vælg Telefon -> Num. blok -> Tast *#06# -> Dit IMEI-nummer bliver vist på skærmen