Hvordan opsætter jeg min iPhone til e-mail?

Når du sætter dit Zenji SIM-kort i din mobil, vil du automatisk blive guidet igennem opsætningen af din e-mail.

Du kan også tilføje mail-konti til din mobil på et senere tidspunkt, ved at gøre følgende:

Indstillinger -> E-post, kontakter, kalendere -> Tilføj konto... -> Vælg mailudbyder -> Indtast kontooplysninger -> Vælg indstillinger til din mail -> Arkiver

E-post__kontakter__kalendere.png Pil.jpg Tilf_j_konto.png Pil.jpg Mail_udbyder.png Pil.jpg Kontooplysninger.png Pil.jpg Mail_indstillinger.png

I visse tilfælde kan det være, du bliver bedt om at oplyse følgende informationer:

Udgående server: smtp.3.dk