Oplever du problemer med internettet eller afsendelse af MMS på din iPhone, kan du oftest løse det sådan:

På din iPhone skal du gå ind i Indstillinger -> Generelt -> Nulstil -> Nulstil netværksindstillinger
(Vær opmærksom på, at dette også nulstiller dine koder til WiFi)

Dette fjerner dine gamle netværksindstillinger og indlæser de korrekte indstillinger automatisk fra dit SIM-kort. Du bevarer stadig alle de andre indstillinger, du har på din mobil.

Skulle du mod forventning stadig opleve problemer, skal du indstille din iPhone manuelt.

Det gøres på følgende måde:

Vælg Indstillinger -> Generelt -> Mobil -> Mobildata netværk -> Indtast nedenstående oplysninger

Generelt.PNG Pil.jpg Mobil.PNG Pil.jpg Mobildata_netv_rk.png Pil.jpg Mobildata_info.png

APN: data.tre.dk

Adgangskode: Blankt (skal ikke udfyldes)

MMS-APN: data.tre.dk

Adgangskode: Blankt (skal ikke udfyldes)

MMSC: http://mms.3.dk

MMS-proxy: mmsproxy.3.dk:8799

Herefter skal du genstarte din iPhone.