Din Android-mobil vil automatisk finde Zenji’s indstillinger, hvis du nulstiller din mobil med dit Zenji SIM-kort i mobilen. Dette er den nemmeste måde at få internet og MMS til at virke på din mobil. Har du alligevel problemer med internet og MMS, skal du sætte din mobil op med Zenji’s APN/adgangspunkt, som guiden viser herunder.

Manuel opsætning af din Android-mobil:

Vælg Indstillinger -> under Trådløst og Netværk vælger du Mobile Netværk (har du ikke denne mulighed, vælger du Flere indstillinger -> Mobile Netværk) -> vælg Navne på adgangspunkt / Adgangspunktnavne -> vælg Zenji og indtast nedenstående oplysninger:

Indstillinger.png Pil.jpg Flere indstillinger.png Pil.jpg Mobile netværk.png

Navn
Valgfrit

APN
Data.tre.dk

Proxy
Efterlad blankt

Port
Efterlad blankt

Brugernavn
Efterlad blankt

Adgangskode
Efterlad blankt

Server
Efterlad blankt

MMSC
HTTP://mms.3.dk

Mms-proxy
mmsproxy.3.dk

Mms-port
8799

MCC
238

MNC
06

Godkendelsestype
PAP

APN-type
default,mms,supl

APN-protokol
IPv4

APN-roamingprotokol
IPv4

Aktivér/deaktivér APN
APN aktiveret

Bærer
Ikke specificeret

Når det hele er udfyldt tryk igen på menu knappen og vælg gem. Efter dette er gjort, kontrollér da at den nye APN er den der er valgt, og internet og MMS skulle virke.