Kom godt i gang

Android er et styresystem, din mobil bruger. Når du sætter dit Zenji SIM-kort i din Android-mobil, er din mobil typisk sat op automatisk og derfor klar til brug. Vi anbefaler dog, at du nulstiller dine APN-indstillinger, efter du er skiftet til Zenji, så er du sikker på, du har de korrekte indstillinger. Herunder kan du se, hvordan du nulstiller dine APN-indstillinger.

Menuen kan se lidt forskellig ud alt efter, hvilken Android-mobil du har. Der findes desuden forskellige versioner af Android.

Bruger du Android 4.0 eller tidligere versioner, nulstiller du dine APN-indstillinger sådan her:

Vælg Indstillinger -> Trådløst og Netværk -> Mobile Netværk -> Navne på Adgangspunkter/Adgangspunktnavne -> klik på Menu-knappen -> vælg Nulstil APN-indstillinger

Herefter vil din mobil automatisk hente Zenji’s indstillinger og du kan nu bruge internet på din mobil og sende MMS. Får du muligheden Vælg operatør, skal du vælge 3.

Bruger du Android 4.0 eller nyere versioner, nulstiller du dine APN-indstillinger sådan her:

Vælg Indstillinger -> under Trådløst og Netværk vælger du Mobile Netværk (har du ikke denne mulighed, vælger du Flere indstillinger -> Mobile Netværk) -> vælg Navne på adgangspunkt / Adgangspunktnavne -> klik på Menu-knappen i nederste venstre hjørne og vælg Nulstil t. st.indst..

Herefter vil din mobil automatisk hente Zenji’s indstillinger, og du kan nu bruge internet på din mobil og sende MMS'er. Får du muligheden Vælg operatør, skal du vælge 3.

Indstillinger.png Pil.jpg Flere_indstillinger.png Pil.jpg Mobile_netv_rk.png Pil.jpg APN_er.png