Hvordan opsætter jeg min Android-telefon til e-mail?

Når du sætter dit Zenji SIM-kort i din mobil, vil du automatisk blive guidet gennem opsætningen af din e-mail.

Du kan også tilføje mail-konti til din mobil på et senere tidspunkt, ved at gøre følgende:

Gå ind i Indstillinger -> Under Konti vælger du Tilføj konto -> E-mail -> Indtast din mail og adgangskode og tryk Næste -> Vælg dine kontoindstillinger og tryk Næste -> Giv din mailkonto et navn og tryk Udført

Indstillinger_2.png Pil.jpg Tilf_j_konto_2.png Pil.jpg Konfig._e-mail.png Pil.jpg kontoindstillinger.png Pil.jpg Konfig._e-mail_navn.png

I visse tilfælde kan det være, du bliver bedt om at oplyse følgende informationer:

Udgående server: smtp.Zenji.dk