Hvordan flytter jeg mit nummer til Zenji?

Det er dejligt nemt at flytte dit nummer til Zenji. Når du tilmelder dig på vores hjemmeside, vil du blive bedt om at indtaste det mobilnummer, du ønsker at flytte til os. Til sidst indtaster du dit SIM-kortnummer samt navnet på det selskab, du flytter fra - derfra klarer vi resten.

Du må endelig ikke opsige dit abonnement hos dit nuværende selskab. Er dit nummer allerede opsagt, bliver vores forespørgsel om nummerflytning afvist, og det forlænger nummerflytningen, hvilket vi selvfølgelig helst vil undgå.