Hvordan opsætter jeg min Windows-telefon til e-mail?

Når du sætter dit Zenji SIM-kort i din mobil, vil du automatisk blive guidet gennem opsætningen af din e-mail.

Du kan også tilføje mail-konti til din mobil på et senere tidspunkt, ved at gøre følgende:

Vælg Mail på startskærmen -> Vælg mail-udbyder -> Indtast din mailadresse og adgangskode og tryk Log på

Windows_Mail-ikon.jpg Pil.jpg Windows_Mail-udbyder.jpg Pil.jpg Windows_Mail_log_p_.jpg

I visse tilfælde kan det være, du bliver bedt om at oplyse følgende informationer:

Udgående server: smtp.Zenji.dk