Din Windows-mobil vil automatisk finde Zenji’s indstillinger, når du sætter dit Zenji SIM-kort i din mobil. Dette er den nemmeste måde at få internet og MMS til at virke på din mobil. Har du alligevel problemer med internet, skal du sætte din mobil op med Zenji’s APN/adgangspunkt, som guiden viser herunder.

Der kan være forskel på, hvordan man opsætter internet og MMS, alt efter hvilken Windows-mobil man har.

Manuel opsætning af internet på din Windows-mobil:

Vælg menuen ved at klikke på pilen i øverste højre hjørne -> Vælg Indstillinger -> Adgangspunkt (hvis du ikke har den mulighed, skal du downloade den App, der hedder Netværksopsætning og gå ind i den. Du kan downloade App'en gratis fra Marketplace) -> Tilføj -> Indtast nedenstående informationer

Windows_Indstillinger.jpg Pil.jpg Windows_Adgangspunkt.jpg Pil.jpg Windows_Tilf_j_APN.jpg Pil.jpg Windows_APN.jpg

Internet APN:

Navn: Zenji

Adgangspunktnavn (APN): data.tre.dk

Brugernavn: Blankt (skal ikke udfyldes)

Adgangskode: Blankt (skal ikke udfyldes)

Alle andre felter i din opsætning, skal du ikke skrive noget i.

Gem og vælg Zenji i operatørfeltet

Sluk og tænd din mobil - nu virker det.

MMS-APN:

Navn: Zenji

Adgangspunktnavn (APN): data.tre.dk

Proxyserver/URL-adresse: mmsproxy.3.dk

Proxyport: 8799

MMSC-adresse: http://mms.3.dk

Alle andre felter i din opsætning, skal du ikke skrive noget i.

Gem og vælg Zenji i operatørfeltet

Sluk og tænd din mobil - nu virker det.

Hvis MMS ikke virker, er du nødt til at nulstille din mobil til fabriksindstillingerne. Det gør du ved at vælge menuen ved at klikke på pilen i øverste højre hjørne -> Vælg Indstillinger -> Om -> Nulstil telefonen.