2G-telefoner

Zenji bruger 3's 3G netværk og virker dermed ikke, hvis du har en 2G-telefon (typisk en knaptelefon af ældre dato). Du kan se, om din mobil er 3G på denne hjemmeside: www.gsmarena.com.

3G og 4G mobiler kan typisk genkendes ved, at de kan gå på internettet og sende MMS. Nogle 2G mobiler kan også disse ting, så for god ordens skyld anbefaler vi, at du tjekker hvilken type telefon du har, inden du bestiller et abonnement hos Zenji.

Sætter du dit Zenji SIM-kort i din telefon og det på ingen måde vil virke, kan det være, du har en 2G mobil. På nogle mobiler får man en meddelelse om, at SIM-kortet er brudt sammen - andre kan give besked om ugyldigt SIM-kort. Zenji SIM-kort virker kun i 3G og 4G mobiler. Det er derfor ikke muligt at benytte et Zenji abonnement, hvis du benytter en 2G mobil.