Hvad skal jeg gøre, hvis jeg fortryder mit køb?

Du har altid ret til at gøre brug af din fortrydelsesret, så længe du giver os besked om det inden for 14 dage fra din aktiveringsdato. Hvis du fortryder dit køb, skal du kontakte Zenji Service på 70 31 32 33 eller zenjiservice@zenji.dk og informere om, at du har fortrudt dit køb. Vi sørger for at returnere dine penge til dig på det betalingskort, du har anvendt ved køb af dit Zenji abonnement.

Du har mulighed for at teste dit SIM-kort, inden du beslutter dig for, om du vil fortryde dit køb eller ej. Med test menes, at du kan foretage enkelte opkald, sende et par SMS'er og bruge lidt data.