Jeg oplever en fejl under bestilling

Hvis du oplever fejl ved bestillingen af dit Zenji abonnement, kan vi anbefale dig at lave bestillingen i en anden internetbrowser eller på en anden computer.

Såfremt bestilling fejler ved oprettelse via mobiltelefon eller tablet, anbefaler vi at du laver oprettelse via en computer.

Hvis du får en fejl ved indtastning af NemID i Bruger-ID eller adgangskode, kan skyldes at:

• det Bruger-ID du taster, ikke er korrekt
  • den adgangskode du taster, ikke er korrekt
  • dit NemID ikke fungerer længere

Bliver du ved med at opleve fejl kan du kontakte NemID her. https://www.nemid.nu/dk-da/

Oplever du stadig fejl herefter, kan du ringe til os på tlf. 70 31 32 33 mandag til fredag kl. 10-16.
Du kan også skrive til os på zenjiservice@zenji.dk og forklare de problemer, du oplever. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig igennem bestillingen.