Kan jeg ændre leveringsadressen?

Vi sender altid til den adresse, hvor du bor ifølge CPR-registret. Vi har ikke mulighed for at ændre leveringsadressen til en anden.
Hvis du er flyttet for nylig, anbefaler vi, at du venter med at bestille dit SIM-kort hos os, til den nye adresse er gået igennem i Folkeregisteret - eller at du laver en aftale med den person, der er flyttet ind på din gamle adresse, så du har mulighed for at hente brevet eller få det sendt til dig.