Hvad er Mit Zenji?

Mit Zenji er din selvbetjeningsside hos Zenji.
Uanset hvilket abonnement du har hos Zenji, har du adgangs til din selvbetjeningsside.

Dit brugernavn, for at logge ind, er dit Mobilnr., og din adgangskode er blevet sendt til dig i mailen ”Tak for din tilmelding til Zenji”.

Kan du ikke finde din adgangskode, kan du få tilsendt en ny til din mobil eller din mail. Dette gør du ved at klikke på 'Glemt adgangskode?' der, hvor du logger ind.
Du logger ind øverst i venstre hjørne på zenji.dk eller ved at klikke her

Mit Zenji kan du selv styre alt, der har med dit Zenji abonnement at gøre. Når du er logget på Mit Zenji, har du mulighed for følgende:

• Ændre dine private oplysninger
  • Se og bruge dine Zenji point til de mange og populære partnere
  • Få adgang til tusindvis af Rabatter
  • Se dit dataforbrug
  • Skifte betalingskort
  • Tilkøbe data til dit abonnement
  • Se din PIN- og PUK-kode og dit SIM-kortnummer
  • Finde oplysninger om mobilsvar
  • … og meget mere