Jeg kan ikke få adgang til Mit Zenji. Hvad gør jeg?

Kan du ikke få adgang til Mit Zenji, fordi du har glemt din adgangskode, kan du få en ny sendt til din mobil eller din mail.
Dette gør du ved at klikke på 'Glemt adgangskode?' her

Kan du stadig ikke få adgang, kan det have noget med din internetbrowser at gøre.
Mit Zenji er optimeret til at fungere i følgende browsere:

- Internet Explorer 8.0 og nyere

- Google Chrome 14.0 og nyere

- Safari 5.0 og nyere

- Firefox 14.0 og nyere

- Opera 15.0 og nyere

Har du stadig problemer, er du nødt til at kontakte Zenji Service enten på mail zenjiservice@zenji.dk eller telefon 70 31 32 33, så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig med at få løst problemet.