Hvordan genåbner jeg mit SIM-kort, efter det har været spærret?

Har du fået din mobil tilbage og derfor gerne vil genåbne dit SIM-kort, skal du kontakte Zenji Service på 70 31 32 33.

Af sikkerhedsmæssige årsager, skal Zenji Service have oplyst de 3 første tegn af din adgangskode til Mit Zenji, for at genåbne dit SIM-kort.

Har du glemt eller forlagt koden, kan du bestille en ny her, ved at trykke Glemt adgangskode?