Hvordan opsiger jeg mit Zenji abonnement?

Sker det, at du gerne vil opsige dit abonnement af Zenji, er det ganske nemt. Du kan enten kontakte os på 70 31 32 33, eller sende os din opsigelse på mail til zenjiservice@zenji.dk.

For at vi kan registrere din opsigelse, skal du oplyse de 3 første tegn af din adgangskode til Mit Zenji.

Når vi registrerer din opsigelse, får du automatisk tilsendt en bekræftelse på e-mail.

Uanset hvornår på måneden du opsiger, vil dit abonnement løbe måneden ud.
Din opsigelse træder i kraft sidst på dagen, på den sidste dag i måneden.

Du optjener stadig point, såfremt dit abonnement er aktivt i hele din sidste betalingsmåned. Dine sidste point tildeles om morgenen på den sidste dag i måneden.

Hvis dit abonnement udløber inden månedens udgang, ved en eventuelt nummerflytning væk fra Zenji, vil du ikke optjene point i den sidste måned.

Skulle du have betalt for dit abonnement ud over dit abonnements udløbsdato, vil det eventuelle resterende beløb for abonnementet blive refunderet.