Jeg har fortrudt mit køb. Hvad gør jeg?

Du har altid ret til at gøre brug af din fortrydelsesret, så længe du giver os besked om det inden for 14 dage fra aktiveringsdato.

Hvis du fortryder dit køb, skal du kontakte Zenji Service på 70 31 32 33 eller zenjiservice@zenji.dk og informere om, at du har fortrudt dit køb.

Vi sørger for at returnere dine penge til dig på det betalingskort, du har anvendt ved køb af dit Zenji abonnement.

Du kan dog blive opkrævet for forbrug ud over det, der er inkluderet i abonnementet, ligesom du kan blive opkrævet abonnement for de dage, du har anvendt abonnementet, hvis du har anvendt abonnementet til mere end 2 timers tale og/eller 2 GB data.

Du har dermed mulighed for at teste dit SIM-kort, inden du beslutter dig for, om du vil fortryde dit køb eller ej.
Med test menes derfor, at du kan foretage enkelte opkald, sende et par SMS'er og bruge lidt data.