Hvad er en indholdstakseret SMS, og hvordan slår jeg tjenesten til/fra?

En indholdstakseret SMS er en besked, der koster penge at sende, fx hvis du køber en busbillet eller giver din stemme i en TV-udsendelse.

Der er automatisk åbnet for, at du kan bruge din mobil til forskellige SMS-tjenester, men du har mulighed for at slå tjenesten fra på Mit Zenji > Indstillinger.

Det koster ikke noget at være tilmeldt, men du skal betale for det indhold, du vælger/køber.

Du skal blot være kreditgodkendt, før dette er muligt.