Hvad vil det sige at have skjult nummer, og hvordan slår jeg det til/fra?

Hvis du gerne vil have, at andre kan se dit nummer, når du ringer til dem, kan du altid ændre det på din mobil. Ligeledes kan du også vælge at have skjult nummer, når du ringer ud – dette ændrer du også på din mobil. Er du i tvivl om, hvordan man gør, hjælper vi dig på vej her:

iPhone: Vælg Indstillinger --> Vælg Telefon --> Vælg Vis mit nummer --> Aktivér Vis mit nummer


Android: Vælg Indstillinger --> Vælg Opkald --> --> Vælg Yderligere indstillinger --> Vælg Opkalds-id. Her kan du vælge Netværks standardSkjul nummer eller Vis nummer.


Windows: 
Vælg Indstillinger --> Gå til højre og vælg Applikation --> Vælg Telefon --> Vælg Vis mit opkalds-id. Her kan du vælge Alle, Ingen eller Mine kontakter.

Du kan også ændre det inde på Mit Zenji > Indstillinger.

Her kan du slå Skjul nummer fra og til, men vær opmærksom på, at indstillingerne på din mobil har første prioritet, så hvis du har sat dit nummer til at være skjult på Mit Zenji, men har slået Vis nummer til på din mobil, så vil dit nummer ikke være skjult, når du ringer ud.

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning


Drevet af Zendesk