Hvad er saldokontrol?

Saldokontrol er for dig, der ønsker mere kontrol over dit forbrug.

Når du er tilmeldt saldokontrol, spærres dit nummer for udgående trafik, så snart din saldo går i minus.
Du kan stadig modtage både opkald og beskeder fra andre, og når din saldo er positiv igen, genåbnes mobilen inden for 24 timer.

Når du tilmelder saldokontrol, må du desværre give op på nogle af vores services. Du kan ikke være tilmeldt Udlandstelefoni, Indholdstakseret SMS og Opkald til Servicenumre, når du er tilmeldt saldokontrol.

Du kan tilmelde Saldokontrol på Mit Zenji > Indstillinger