Hvordan læser jeg min regning?

Du kan altid følge med i dine betalinger og dit forbrug på Mit Zenji under fanen Forbrug.

I højre side kan du se dine seneste betalinger. Ønsker du at se kvitteringer, kan du klikke på beløbet ud for faktura-nummeret.

Du kan se, hvilken abonnementsperiode betalingen dækker, når du klikker på beløbet.

Ønsker du at se dit forbrug for en specifik periode, kan du finde denne under ”Overblik over dit forbrug”, vælge en bestemt måned eller se forbruget for flere måneder.