Hvordan bruger jeg mine point?

Du bruger din point på Mit Zenji > Pointshop.

Under Pointshop vil du kunne se, hvilke muligheder du har for at bruge point.
Vi arbejder hele tiden på at udvide udvalget af partnere, produkter og gavekort.

Ønsker du at købe et gavekort for dine point til fx Baresso Coffee, klikker du på Vælg under 'Baresso'.
Derefter klikker du på Vælg ud fra det beløb du ønsker at bestille gavekort for, og til sidst klikker du på OK for at bekræfte dit valg.

Det vil fremgå ved bestillingen af gavekortet, om du modtager det via post, på mail eller per SMS.

Du kan ikke bestille gavekort, som koster flere point end du har på din pointkonto.

Bemærk at point er gyldige i 12 måneder, fra du har fået dem tildelt.
Så hvis du fx har modtaget point den 31. august 2015, så skal disse point bruges inden den 31. august 2016.