Hvordan får jeg adgang til Zenji Rabatter?

Når du er blevet aktivt medlem hos Zenji, kan du få adgang til Zenjis rabatportal med tusindvis af rabatter.

Til rabatportalen skal du bruge et personligt login.
Det bestiller du på Mit Zenji > Rabatter

Når du har bestilt et login, vil du modtage dit personlige login per mail inden for 24 timer.

På Mit Zenji > Rabatter kan du ligeledes læse mere om, hvordan du kan hente Zenji's rabatportal som app, så du altid har adgang til de mange tusinde rabatter.

Med Zenji rabatter har du adgang til flere tusinde rabatter, deriblandt til Fitness World og FitnessDK, Zalando, Stylepit, Flügger, elektronik, stand-up shows, forlystelsesparker, Apple-produkter, diverse caféer og teatre - og det er selvfølgelig i hele landet :-)

Du får adgang til Mit Zenji, så snart du har tilmeldt dig et af vores abonnementer.

Se alle vores abonnementer her