Jeg vil ikke længere modtage beskeder fra Zenji om tilbud og rabatter

SMS'er og e-mails er vores måde at fortælle dig om muligheder og tilbud, som vedrører Zenji.
Fx nye partnere, nye måder at optjene point og gode tilbud.

For at modtage og bruge point skal du samtidig acceptere, at vi sender dig disse e-mails og SMS'er - men bare rolig, vi har ikke tænkt os at spamme dig.

Ønsker du ikke længere at modtage tilbud fra Zenji vedrørende tilbud og rabatter, skal du afmelde dig Zenji abonnements point.

Du kan sagtens have et abonnement uden point, men du kan ikke have et abonnement uden point og frabede dig kommunikationen omkring det.

Du kan afmelde dig point ved at kontakte Zenji Service på tlf. 70 31 32 33 eller per mail til zenjiservice@zenji.dk