Det er første gang jeg bruger mit NemID?

Når du logger på med NemID, vil du som det første blive bedt om, at skrive dit Bruger-ID og din adgangskode.  Når du har udfyldt de to felter, trykker du på næste-knappen.

Dernæst skal du bruge dit nøglekort. Find nøglenummeret på dit nøglekort. Ud for nøglenummeret finder du din nøgle. Indtast nøglen i feltet og tryk på "Log på"-knappen.

Herefter skal du indtaste dit CPR-nummer så vi kan matche det med dit NemID.